Onana: “Iedereen was kwaad toen ik naar Ajax vertrok”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

André Onana zit ondertussen al bijna 2 jaar in Amsterdam. Begin 2015 maakte hij de overstap van FC Barcelona naar Ajax. Anderhalf seizoen was hij de eerste keeper van Jong Ajax en door het vertrek van Jasper Cillessen en de blessure van Tim Krul is de 20-jarige Kameroener nu eerste keeper van Ajax 1.

In Catalonië werd het vertrek van Onana niet met gejuich ontvangen. “Iedereen was kwaad toen ik naar Ajax vertrok. Er werd geroepen: Waarom doe je dat nou? Maar Ajax is de beste plek voor mij, omdat ze hier graag met jonge spelers spelen”, zegt de keeper in gesprek met de NOS. Toch kan de international zijn plek binnenkort verliezen aan Newcastle-huurling Tim Krul. Zijn herstelperiode komt snel aan een eind. Ik denk niet aan Tim Krul. Ik weet dat wij 3 keepers hebben en iedereen moet vechten voor z’n plaats. Het is niet zo dat Tim of ik per se moet spelen. Ik wil dat Ajax wint.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/15/onana-iedereen-was-kwaad-toen-ik-naar-ajax-vertrok/