Vier Ajacieden op ‘talentenlijst FFT’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

FourFourTwo heeft een lijst opgeteld met de beste talenten onder de 21 jaar. Ajax is in de lijst goed vertegenwoordigd. Jairo Riedewald (26), Davinson Sánchez (28), Riechedly Bazoer (36) en Kasper Dolberg (57) behoren volgens de Engelse site tot de beste 59 talenten van de wereld.

Jairo Riedewald – Plaats 26

Jairo Riedewald staat hoog op de lijst. De verdediger annex middenvelder staat namelijk op plek 26. “Riedewald staat in een illuster rijtje van veelzijdige verdedigers, zoals Ruud Krol, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. De passing van het 20-jarige talent is subliem en zijn vaardigheid om lange passes en verticale passes te geven, is van een fantastisch hoog niveau.”

Bijna 1000 voetbalartikelen in de SALE!

“Hij is niet de langste en niet de sterkste verdediger, maar zijn kracht licht vooral in het lezen van een tegenaanval, wat er voor zorgt dat hij ook op het middenveld uit de voeten kan. De Nederlander heeft de potentie om een topverdediger te worden, maar moet wel oppassen dat zijn veelzijdigheid om op meerdere posities te spelen hem niet schaad.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-goed-vertegenwoordigd-talentenlijst-fft/