De meest verrassende Ajax wedstrijden aller tijden

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax mag dan wel niet de meest succesvolle voetbalclub aller tijden zijn, maar dat betekent niet dat Ajax haar supporters niet heel wat verrassende prestaties heeft laten zien sinds dat het meedoet in de voetbalwereld.

Daarom was en is Ajax ook een van de populairste clubs om op te wedden, miljoenen mensen die op voetbalwedstrijden inzetten doen het namelijk. Het is slechts een kwestie van wanneer, en niet of, Ajax weer een verrassing voor ons in petto heeft en een Europese wedstrijd wint, en de slimme Ajax supporters gaan er dan met het geld vandoor.

Hieronder staan de vijf meest verrassende Ajax wedstrijden aller tijden (op chronologische volgorde).

19 Februari 1969: Benfica 1-3 AjaxToen Ajax in de vroege jaren 70 nog flink aan de weg aan het bouwen was in de voetbalwereld, werden ze bijkans weggespeeld tijdens de kwartfinale van de Europacup in 1968-69. Ondanks dat er in het Olympisch Stadion werd gespeeld, lag Ajax in de eerste helft tegen Benfica al met 1-3 achter.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/30/de-meest-verrassende-ajax-wedstrijden-aller-tijden/