Talenten (waaronder Nouri) bij selectie, rust voor vijftal basisspelers

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Peter Bosz heeft zijn wedstrijdselectie voor het bekerduel met Willem II bekend gemaakt. Daarin is ruimte voor een groot aantal talenten, terwijl een vijftal basisspelers rust zal krijgen en dus niet geselecteerd is. Dat meldt Ajax.nl.

Abdelhak Nouri en Frenkie de Jong zijn voor het eerst geselecteerd. Ook Matthijs de Ligt (17) is erbij, al was hij er al eens eerder bij. Dat drietal wacht nog op zijn debuut voor Ajax 1. Daarnaast zijn ook Donny van de Beek en Vaclav Cerny geselecteerd.

Bovengenoemd vijftal zal de plek in nemen van een aantal basisspelers. Zo zijn aanvoerder Davy Klaassen, reserveaanvoerder Joël Veltman, Nemanja Gudelj, Bertrand Traoré en Mitchell Dijks niet geselecteerd. Zij krijgen rust van trainer Peter Bosz.

De voltallige selectie:

Kenny TeteJairo RiedewaldDavinson SánchezRiechedly BazoerAnwar El GhaziDaley SinkgravenAmin YounesHeiko WestermannVaclav CernyMateo CassierraLasse SchöneFrenkie de JongHakim ZiyechAndre OnanaKasper DolbergNick ViergeverDonny van de BeekDiederik BoerAbdelhak NouriMatthijs de Ligt

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/20/talenten-waaronder-nouri-bij-selectie-rust-voor-vijftal-basisspelers/