Ziyech: “Rode kaart is ontzettend dom”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Ajax won gisteravond haar eerste groepswedstrijd in de Europa League met 1-2 van Panathinaikos. Dit resultaat werd niet zonder problemen behaald. In Athene kwam Ajax al snel op achterstand en de wedstrijd ontpopte zich tot een waar kaartenfestijn. Nieuwste aankoop Hakim Ziyech was één van de slachtoffers van de kaartenregen en kreeg twee domme gele kaarten. Na de wedstrijd was Ziyech in gesprek met RTL7 schuldbewust.

“Ik maakte een actie, verloor de bal en wilde mijn fout herstellen. In die hoek van het veld een overtreding maken is ontzettend dom.” Op het moment van de tweede gele kaart stond Ajax al met 1-2 voor en tegen tien man. Na de rode kaart van Ziyech kreeg ook Wakaso van Panathinaikos nog een rode kaart.

“Op dat moment denk je daar alleen niet aan. Ik zag dat de wedstrijd wat feller werd en daar ging ik te ver in mee”, aldus Ziyech die gisteravond zijn eerste rode kaart in clubverband kreeg. Door zijn rode kaart mist Ziyech het volgende groepsduel thuis tegen Standard Luik. De wedstrijd tegen de Belgen wordt gespeeld op donderdag 29 september.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ziyech-rode-kaart-is-ontzettend-dom/