Heel veel vragen in aanloop naar Bosz-reünie

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Eredivisie werd even onderbroken door een interlandperiode, maar aankomende zondag (16.45 uur) zal Ajax zijn jacht op de koppositie in de competitie weer gaan hervatten. Voor Ajax-trainer Peter Bosz zal de thuiswedstrijd tegen Vitesse een bijzondere zijn. Uitgerekend tegen zijn voormalig werkgever hoopt de oefenmeester zijn eerste zege in de Amsterdam ArenA als trainer van Ajax te gaan pakken. Ajax Showtime blikt alvast vooruit op het duel.

In de vier eerdere thuiswedstrijden dit seizoen wist Ajax onder leiding van Bosz nog geen enkele keer te winnen. De wedstrijden in de voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki (1-1) en FK Rostov (1-1) leverden beiden een gelijkspel op, terwijl men in de Eredivisie in eigen huis dure punten verloor tegen zowel Roda JC (2-2) als Willem II (1-2). Dankzij zeges op Sparta Rotterdam (1-3) en Go Ahead Eagles (0-3) is de schade nog te overzien, waardoor echte druk op de trainer vooralsnog uitblijft.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98940/heel-veel-vragen-in-aanloop-naar-bosz-reunie