AD: 'Ajax wil meewerken aan transfer Bazoer'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Riechedly Bazoer zou mogelijk één van de spelers kunnen zijn die deze transferperiode nog vertrekt uit Amsterdam. Het Algemeen Dagblad meldt maandag dat er veel interesse is voor het talent en Ajax is bereid om mee te werken.

'Voor Bazoer is de afgelopen maanden bijna onophoudelijk belangstelling van clubs. Dat is niet iets van de laatste dagen. Maar Ajax is juist nu wel bereid om mee te werken aan een transfer. Daarbij speelt ook een rol dat Ajax niet blij is met zijn houding, specifiek na de afgang tegen Rostov, toen Bazoer zijn onvrede uitte over een wissel. De middenvelder bleef gisteren negentig minuten op de bank', zo valt te lezen.

Peter Bosz, die op dit moment (inclusief Jaïro Riedewald) over negen middenvelders beschikt, maakt dit seizoen nog niet veel gebruik van Bazoer. De middenvelder was eerst geblesseerd en keerde terug in de basis toen hij weer fit was. Het spel viel echter nog niet mee en dus wisselde Bosz hem regelmatig. Zo ook tegen FK Rostov, waar Bazoer kennelijk niet blij mee is geweest.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98730/ad-ajax-wil-meewerken-aan-transfer-bazoer