“Druk op Bosz neemt af bij winst op GAE”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Ajax kent een rampzalig begin van het seizoen onder de nieuwe trainer Peter Bosz. De Amsterdammers liggen uit de Champions League na de blamage tegen FK Rostov en daarnaast heeft Ajax in de competitie thuis al punten laten liggen tegen Roda (2-2) en Willem II (1-2). Oud-Ajax coach Martin Jol denkt dat een overwinning dit weekend er voor zal zorgen dat de druk op Bosz wat minder zal worden, zo zegt Jol in De Telegraaf.

“Hoe moeilijk Peter Bosz het nu heeft bij Ajax? Niet. Bij mij waren de resultaten goed, maar ging het fout toen Johan Cruijff indertijd met zijn hoofd begon te schudden over ons spel. Dan krijg je het pas echt moeilijk en dat overleefde je toen niet bij Ajax”, zo stelt Jol. “Daarvoor hoeft Bosz niet te vrezen met alleen Sjaak Swart als criticaster.”

Na de zeperd tegen FK Rostov, waarin Ajax door de 4-1 nederlaag veroordeeld werd tot het spelen in de groepsfase van de Europa League, staat zondag het uitduel met Go Ahead Eagles op het programma. “Bosz moet alleen winnen bij Go Ahead Eagles en liefst met een beetje behoorlijk voetbal en dan kan hij gewoon door als trainer van de club”, aldus de ex-Ajax coach.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/druk-neemt-af-winst-weekend/