'Bosz heeft gewoon een slechte selectie'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-watcher Freek Jansen heeft op VI.nl gereageerd op de wanvertoning van Ajax in Rusland. Volgens de journalist moet de schuld niet gezocht worden bij coach Peter Bosz, maar bij de beleidsbepalers. 

'Dit was niet eens door de ondergrens heen zakken, dit was een regelrechte wanvertoning. Op 8 mei weet je dat je tweede bent geworden, en je hebt zo verschrikkelijk veel geld tot je beschikking. Ik snap dat het een teleurstelling is dat je niet rechtstreeks die CL ingaat, maar dan heb je twee maanden de tijd om je selectie een kwaliteitsinjectie te geven', begint Jansen.

'Daar heb je een technisch hart voor die zouden de visie allemaal wél hebben. Wat gebeurt er vervolgens in de twee maanden tijd? Bar weinig. Je hebt alleen Traoré op de positie van Milik, maar die heeft natuurlijk ook pas een aantal trainingen in de benen. Dus wat heb je, je hebt te weinig creativiteit een slechte verdediging', is de journalist van Voetbal International kritisch.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98611/bosz-heeft-gewoon-een-slechte-selectie

Gegevens

Spelers: Arkadiusz Milik
Onderwerpen: Selectie, Training
Clubs: AFC Ajax