Van Hanegem over valse start: “De Boer werd vier keer kampioen!”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Iedereen heeft een mening over de stroeve competitiestart van Ajax. Natuurlijk ook Willem van Hanegem. De oer-Feyenoorder moet de weken van zijn leven hebben en wil dan ook niet veel zien veranderen bij Ajax.

“Dan hoor ik hier en daar mensen roepen dat Peter Bosz als trainer lekker de tijd moet krijgen, maar het is toch niet zo dat hij het stokje heeft overgenomen van iemand die er een potje van heeft gemaakt?”, schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. “Dat hij alles opnieuw moet uitvinden daar in de ArenA? Frank de Boer werd vier keer kampioen!” Dat de laatste titel uit 2014 dateert en het lelijkste kampioenschap van Ajax ooit was doet er klaarblijkelijk niet toe voor De Kromme. De bejaarde Feyenoorder zag wel dat het voetbal erg matig was onder De Boer “maar dat is nu ook duidelijk het geval”, besluit de voormalige coach van zijn voormalige speler Peter Bosz.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/22/van-hanegem-over-valse-start-de-boer-werd-vier-keer-kampioen/

Gegevens

Spelers: Frank de Boer
Onderwerpen: ArenA, Column, Kampioen, Trainer
Tags: Columns
Trainers: Frank de Boer