[Update] Agent: 'Het is heel snel gegaan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens De Telegraaf is Arek Milik toch op weg naar de uitgang bij Ajax. De krant claimt dat de targetman voor een slordige 35 miljoen euro de overstap gaat maken naar Napoli, waar Milik al een persoonlijk akkoord over een contract voor 5 jaar mee bereikt heeft.

Eerder maakte Ajax bekend dat de Poolse spits zou blijven in de Nederlandse hoofdstad, echter blijkt nu dus niets minder waar. Volgens de krant kwam de RVC van Ajax gisteren bijeen om te spreken over de transfer van de eerste spits van Ajax, uitkomst was dat 35 miljoen euro een niet te weigeren bod is.

Milik maakte twee seizoenen geleden de overstap naar van Bayer Leverkusen naar Ajax, diezelfde Duitsers hebben naar verluid een doorverkoop percentage van 20% (7 miljoen euro) bedongen. Met de Pool lijkt Ajax vooral veel doelpunten in te leveren, Milik wist in het seizoen 2015/16 21 keer te scoren in 31 wedstrijden.

Update 18.22 uur:Marc Overmars heeft in gesprek met Voetbal International het contact met Napoli over Arek Milik bevestigd. 'Het klopt dat ze graag met ons willen praten', de leidsman ontkent echter dat er een akkoord met de Italianen is bereikt. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97940/update-agent-het-is-heel-snel-gegaan