Info kranten verschilt inzake Milik-bonussen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk hoeveel geld Ajax nu precies opstrijkt voor de transfer van Arek Milik naar Napoli. Hoewel er overal gesproken wordt van een bedrag van 34 miljoen euro, spreken De Telegraaf en het Algemeen Dagblad elkaar nogal tegen.

De Telegraaf stelde eerder al dat in het bedrag van 34 miljoen euro een deel bonussen is opgenomen. Deze sportieve prestaties zouden echter makkelijk haalbaar zijn, waardoor het volledige bedrag in principe snel bereikt moet kunnen worden. Over de precieze bonussen werden nog geen uitspraken gedaan.

Het AD schrijft iets anders. Volgens deze krant krijgt Ajax pas bonusgeld als Napoli kampioen wordt, als Milik topscorer wordt van de Serie A en als Milik Napoli naar de volgende ronde van de Champions League helpt. Vooral de eerste twee criteria lijken op papier lastig. Napoli werd al 26 jaar geen kampioen meer en of van Milik meteen wonderen mogen worden verwacht, is de vraag. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97987/info-kranten-verschilt-inzake-milik-bonussen

Gegevens