Vernieuwde F-side juicht na doelpunt van Dolberg!

Bron: www.ajaxlife.nl

Wat voor Ajax geldt, is eigenlijk net zo goed van toepassing op de F-side. Nee, we doelen niet op de vijfsecondenregel. We doelen wel op een heleboel nieuwe dingen. Dat vereist even afstemming. Maar de frisse start op Zuid eerste ring smaakt alvast naar meer.

Bij de aftrap van Ajax - PAOK Saloniki begon niet alleen het tijdperk-Bosz, maar ook het begin van een F-side die een impuls krijgt en straks ook nog een echte staantribune. De sfeer komt niet langer vanuit de hoek op de tweede ring, maar vanaf direct achter het doel.

En sfeer was er tijdens het voorrondepotje! We zijn allemaal nog niet op volle kracht, misschien zijn er zelfs nog mensen op vakantie of ontbreekt het wedstrijdritme, maar dat komt allemaal wel. De eerste wedstrijd is nooit de beste van het seizoen, de eerste avond nooit de meest memorabele.

De vernieuwde F-side moet zich ontwikkelen, dingen vereisen afstemming en de tribune gaat nog op de schop. Als dit dan alvast het niveau is waarop is begonnen, belooft dat veel goeds voor het vervolg van het seizoen. We zijn benieuwd!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20098

Gegevens

Spelers: Kasper Dolberg
Onderwerpen: Doelpunt, F-side