Wisselvallig Ajax gelijk tegen Marseille

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft woensdagavond het laatste oefenduel in Frankrijk afgesloten met een gelijkspel. Waar eerder op de dag AS Béziers met 0-2 werd verslagen, lukte het de ploeg van Peter Bosz ditmaal niet om te winnen van Olympique Marseille. De eindstand werd in de slotfase door Kasper Dolberg bepaald op 2-2.

De eerste helft begon sterk voor Ajax. De Amsterdammers zetten goed druk en oogden positief fel. Dit resulteerde dan ook al in een vroege treffer. Anwar El Ghazi brak door over de rechtervleugel en gaf Mateo Cassierra een niet te missen kans: 0-1. El Ghazi bleef persoonlijk erg dreigend, maar de vleugelaanvaller miste enkele grote mogelijkheden.

Het veldspel van Ajax was in de eerste helft prima. Er werden nog enkele aardige mogelijkheden gecreëerd en Marseille was enigszins lucky dat het in de rust slechts 0-1 stond. Het verschil tussen de eerste helft van Ajax en de tweede helft was echter als dag en nacht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97841/wisselvallig-ajax-gelijk-tegen-marseille