Toffe prijsvraag: win een basisplaats in duel met Lucky Ajax!

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit was ons toernooi, straks een potje tegen Lucky Ajax! © Pro Shots

Ja, we hebben weer iets tofs voor jullie! En we kunnen liefst drie Ajacieden serieus blij maken. De voorwaarde is wel dat je een beetje kunt voetballen. We zoeken een trio spelers dat tijdens de Open Dag wil voetballen, in de Amsterdam Arena, tegen Lucky Ajax!

De Open Dag van Ajax wordt dit keer gehouden op vrijdag 29 juli, in en rond de Arena. Er is van alles te doen en normaal is zo'n dag vooral leuk samen met de nieuwste generatie supporters, maar voor de iets oudere supporter is ook iets tofs bedacht.

Lucky Ajax speelt een wedstrijd in de Arena, tegen een team van genodigden. Die genodigden krijgen de kans om het op te nemen tegen Ajaxhelden van weleer, zoals uiteraard Sjaak Swart. Grote kans dat we ook Simon Tahamata tegenkomen en ga zo maar door.

De wedstrijd duurt twee keer 25 minuten en wordt gespeeld op het volledige veld. De aftap is om 16.30 uur, dus zorg dat je rond 15.00 uur aanwezig bent om jezelf optimaal voor te bereiden. De precieze informatie volgt als je tot de drie winnaars behoort. Die winnaars loten we woensdag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20009

Gegevens