Ajax presenteert Cassierra als eerste aankoop

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft vrijdag zijn eerste aankoop voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De Colombiaan Mateo Cassierra tekende een vijfjarig contract in Amsterdam, waar hij uit handen van Edwin van der Sar en Marc Overmars een Ajax-shirt ontving.

'Ik ben erg blij om hier te zijn. Ik ken veel grote namen uit het verleden: Johan Cruijff, Marco van Basten en Luis Suarez. Ajax heeft een prachtige historie. Fantastisch dat ik het Ajax-shirt mag gaan dragen. Dit is een droom die uitkomt', is de eerste reactie van Cassierra op Ajax.nl.

Cassierra is na Daniel Cruz de tweede Colombiaan bij Ajax. Cruz was begin deze eeuw drie jaar actief in Amsterdam. Overigens werd bij de presentatie duidelijk dat de naam van Mateo Cassierra gespeeld dient te worden met twee keer een S en twee keer een R, zo vertelt zijn paspoort. Omdat de aanvaller nu moet wachten op een werkvergunning zal hij waarschijnlijk pas aansluiten voor het trainingskamp naar Oostenrijk op 3 juli.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97282/ajax-presenteert-cassierra-als-eerste-aankoop