Schalke 04 wil eerst met Huntelaar gaan praten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De toekomst van Klaas-Jan Huntelaar bij Schalke 04 is nog altijd onzeker. De club uit Gelsenkirchen wil eerst om de tafel gaan met de spits om te kijken of hij de nieuwe spelfilosofie van de nieuwe trainer Markus Weinzierl ziet zitten, zo stelt sportdirecteur van de club Christian Heidel tegenover Kicker.

Hoewel Heidel een vertrek van de 32-jarige Nederlander niet direct uitsluit, wil hij eerst gaan praten met de spits over zijn toekomst. “We zullen geen heel elftal laten vertrekken om vervolgens iedereen te vervangen. Van een vertrek is op dit moment nog geen sprake, al moet ik als technisch directeur zijnde ook naar de financiën kijken wanneer er een bod komt.”

Nieuwe rol voor Huntelaar

De belangrijkste toekomstvraag is of Huntelaar zich wil schikken in een nieuwe rol onder trainer Markus Weinzierl. Naar alle waarschijnlijkheid wil hij een andere aanvalsleider als eerste spits hebben. “We moeten gaan kijken of hij hier vol voor wil gaan. In dat geval gaan we met hem verder. We moeten snel duidelijk krijgen of hij de manier van voetballen zoals wij het in ons hoofd hebben met huid en haar wil naleven.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/schalke-wil-eerst-met-huntelaar-praten/