Bazoer ontvangt prijs als Talent van het Jaar

Bron: www.ajaxlife.nl

Riechedly Bazoer is door de technische staf uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Het idee was dat hij zijn prijs, de Marco van Basten-trofee, zou krijgen tijdens de huldiging, maar dat liep anders. Toch is Bazoer trots op deze persoonlijke onderscheiding.

Kort voor vertrek naar China werd er een moment gevonden om twee Ajacieden alsnog persoonlijk te onderscheiden. Jasper Cillessen werd door de supporters verkozen tot Speler van het Jaar, de staf vond Bazoer het beste talent binnen de jonge selectie van Ajax.

“Dit is een beloning voor het afgelopen seizoen, wat ik heb meegemaakt. Ik had liever met een schaal gestaan, maar dit is wel een waardering voor wat ik heb laten zien,” aldus Bazoer. “Het was de laatste weken wat minder, maar over het algemeen heb ik een goed seizoen gedraaid.”

“Ik ben international geworden en daar ben ik blij om. En ik heb een paar belangrijke doelpunten gemaakt. Er is een wedstrijd die me zeker bij blijft: de winnende tegen Feyenoord, in de Arena. Ik vind het mooi dat ik deze prijs heb gewonnen en ben er heel blij mee.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19784