[Update II] Schoenaker reikt schaal uit

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wanneer Ajax landskampioen wordt, zal de gemeente Amsterdam een huldiging aanbieden op het ArenaPark, gelegen naast de Amsterdam ArenA. Dit laat een woordvoerder van de gemeente weten aan Ajax Showtime.

Verder laat men weten dat het in principe de bedoeling is dat de huldiging zal plaatsvinden op de dag dat Ajax kampioen wordt. Dit zou, gezien de stand, alleen op zondag 8 mei kunnen zijn. 'We zijn nog in overleg met Ajax. Als het enigszins mogelijk is, vindt de huldiging meteen op de dag van het kampioenschap zelf plaats. De kans dat dit doorgaat acht ik wel groot, maar het is in ieder geval zeker dat het op het ArenaPark zal gebeuren', aldus de woordvoerder.

In de voorgaande jaren dat Ajax kampioen werd, vond de huldiging ook al plaats op het ArenAPark. Destijds waren daar zo'n vijftig tot zestigduizend Ajax-supporters om de landstitel te vieren. Over het tijdstip en het eventuele programma met aanwezige artiesten en presentatoren wordt nog overleg gevoerd. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96118/update-ii-schoenaker-reikt-schaal-uit