De Ligt: “De ontlading was niet te beschrijven”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt schoot Ajax A1 zaterdagmiddag naar een 4-3-zege op AZ A1. De verdediger blikt terug op de wedstrijd, waarin Ajax in extremis terug kwam van een 2-3 achterstand. “Ik weet nog dat bij de 2-3 ik en Carel elkaar aankeken en Kaj naar ons toekwam en zij dat we nog even moesten volhouden. Daarna scoort Kaj zelf in de slotfase en dan ben je helemaal kapot, maar je moet toch nog even door. En dan komt een voorzet van Gino precies voor mijn voeten terecht en die tik ik dan binnen”, blikt De Ligt met Ajax TV terug op zijn doelpunt.

Na de 4-3 barstte bij de spelers en bij het publiek de ontlading los. “Dat was niet te beschrijven. Echt iedereen was blij. Iedereen verdient een heel groot compliment, ook de wisselspelers. Zij bleven ons steunen en maakten uiteindelijk het verschil. Neem bijvoorbeeld Justin Kluivert die een uitstekende bal gaf op Kaj, waaruit hij vervolgens de 3-3 kon maken.”

“Dus ik denk al met al dat het hele team er keihard voor gestreden heeft. Het hele team verdient een dikke pluim vandaag”, besluit de talentvolle verdediger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/de-ligt-de-ontlading-was-niet-te-beschrijven/