Lang traint voor het eerst met Ajax 1 mee

Bron: www.ajaxshowtime.com

Frank de Boer heeft donderdag tijdens de training van Ajax Noa Lang bij de groep gehaald. De middenvelder uit Ajax B1 mocht voor het eerst opdraven tijdens een oefensessie.

De zestienjarige Lang werd bij Ajax vergezeld door Vaclav Cerny en Kasper Dolberg. De jongeling heeft komend weekend nog een uitwedstrijd tegen AZ B1 op het programma staan, maar daar staat in principe niets meer op het spel. De achterstand op koploper PSV B1 is drie punten en ook Feyenoord B1 staat er nog tussenin. 

Lang ontwikkelde zich dit seizoen tot sterkhouder van B1 en hij maakte al zijn debuut bij A1. Tijdens de uitwedstrijd tegen AZ won Ajax met 2-5 en Lang maakte meteen een doelpunt. Een grote teleurstelling was het dan ook dat hij afgelopen week afviel bij Oranje U17. Lang mag niet naar het EK komende zomer. Anwar El Ghazi ontbrak op de donderdagtraining. Hij heeft nog steeds last van zijn lies. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96228/lang-traint-voor-het-eerst-met-ajax-1-mee