Pechvogel Leyder opnieuw onder het mes

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nathan Leyder ondergaat dinsdag een kijkoperatie aan zijn knie. De Belgische verdediger raakte begin april geblesseerd tijdens een training bij Jong Ajax. Over de schade is nog niets bekend. 

Leyder lag sinds eind 2014 meer dan een jaar uit de roulatie door een zware knieblessure. Tijdens een wedstrijd tegen Feyenoord A1 scheurde hij alles af wat er viel af te scheuren. De revalidatie duurde lang, maar begin dit jaar was daar eindelijk zijn rentree bij Ajax A2. In de weken die volgden speelde Leyder veel, totdat het opnieuw misging. 

Een kijkoperatie moet nu meer duidelijkheid geven en hopelijk uitsluiten dat er opnieuw schade is aan de meniscus. Het huidige seizoen zit er door de ingreep wel op voor Leyder, die bovendien nog moet afwachten of hij volgend seizoen nog bij Ajax speelt. Als tweedejaars A-junior met een aflopend contract heeft Leyder nog geen enkele garantie. 

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96192/pechvogel-leyder-opnieuw-onder-het-mes

Gegevens