El Azzouzi: “FC Twente staat nu voorop”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zakaria El Azzouzi komt op dit moment op huurbasis uit voor FC Twente. Woensdag liet hij zich opnieuw zien, door te scoren tegen Excelsior. Volgende week zondag staat hij tegenover zijn eigenlijke werkgever: Ajax. Als hij ook dan scoort, zou dat zomaar van invloed kunnen zijn op de titelkansen van Ajax.

“Toen ik de overstap naar FC Twente maakte zeiden mijn vrienden al ‘dan moet je straks tegen Ajax spelen’. Dat gaat nu gebeuren en nog wel op een moment dat de ontknoping van het seizoen nadert. De belangen voor Ajax zijn natuurlijk enorm groot, alleen ik speel nu voor FC Twente”, vertelt hij op de site van de Tukkers.

Hij is dan ook niet van plan om zich in te houden tegen Ajax: “Ik wil hier zo goed mogelijk presteren. Deze wedstrijd is voor mij de perfecte gelegenheid om mezelf te laten zien. Ja, dat kan nadelig voor Ajax zijn, maar op dit moment staat FC Twente voorop.”

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryzAlgemeenJong AjaxColumnsSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/el-azzouzi-op-dit-moment-staat-fc-twente-voorop/