Alderweireld: ‘Loopbaan afsluiten bij Ajax sluit ik niet uit’

Bron: ajaxfanzone.nl

Toby Alderweireld vertrok in 2013 bij Ajax om zijn geluk te beproeven bij Atletico Madrid. Na een jaar vertrok de Belg op huurbasis naar Southampton waarna Tottenham Hotspur hem afgelopen zomer overnam. Inmiddels is Alderweireld een vaste kracht bij The Spurs en laat hij tegenover De Telegraaf weten dat hij zijn loopbaan best zou willen afsluiten bij Ajax, de club waar het voor hem allemaal begon. 

‘Het is nu heel makkelijk om me populair te maken bij de fans van Ajax. Maar de dingen die ik zeg, wil ik nakomen. Bij Ajax heb ik een fantastische tijd gehad en ik was er zeker gelukkig. Het ligt ook lekker dicht bij Antwerpen dus waarom niet, Ajax is gewoon een prachtige club. Ik volg ze wekelijks en zag dat ze moeizaam hebben gewonnen van Cambuur. Ajax heeft de titel in eigen hand en het zou prachtig zijn als ze kampioen worden. Ik gun het ze van harte en denk ook dat ze het redden’, aldus de verdediger die zelf in 2011, 2012 en 2013 met de schaal in zijn handen stond. Alderweireld staat overigens nog tot 2020 onder contract bij Tottenham.

Bron: De Telegraaf

 

Likes(88)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/04/12/alderweireld-loopbaan-afsluiten-bij-ajax-sluit-ik-niet-uit/