“In zijn hart ambieert Van Gaal om Hoofd Jeugd te worden bij Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Louis van Gaal is nu nog trainer van Manchester United, maar hoe lang nog? Ondanks de honderden miljoenen gespendeerde euro’s zal de Engelse club weer naast de titel grijpen in het tweede seizoen van de voormalige coach van Ajax. Van Gaal heeft echter een droom.

En die droom is hoofd jeugdopleidingen worden bij Ajax. Dat meldt Co Adriaanse, zelf een voormalige hoofd jeugdopleidingen bij Ajax, in Studio Voetbal. Volgens Adriaanse wees Van Gaal niet lang geleden een functie in de directie bij de KNVB af. Volgens Adriaanse vanwege de volgende reden: “In zijn hart ambieert Van Gaal om hoofd jeugdopleidingen te worden bij Ajax. Dat ambieert hij, dat vindt hij het leukste en dat wil hij al tien jaar.” Precies vijf maanden geleden vertrok Cruijffiaan Wim Jonk als hoofd jeugdopleidingen bij Ajax. Saïd Ouaali is zijn tijdelijke opvolger en Ajax is nog altijd op zoek naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/04/11/in-zijn-hart-ambieert-van-gaal-om-hoofd-jeugd-te-worden-bij-ajax/

Gegevens