Familie Cruijff nog niet bezig met ‘Johan Cruijff Stadion’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Jaap de Groot, de vroegere ghostwriter van Johan Cruijff en journalist, schrijft in zijn column in De Telegraaf  dat het onderwerp om de naam van de Amsterdam ArenA naar Cruijff te vernoemen bij de familie nog niet aan de orde is geweest. De journalist heeft ook een eigen mening en vindt dat niet De Arena naar Cruijff moet worden vernoemd, maar de luchthaven Schiphol.

Concrete plannen om de Arena te herbenoemen zullen begrijpelijkerwijs nog even moeten wachten. “Een mooi idee, maar is dit wel hét idee? Belangrijk is natuurlijk ook wat de familie ervan vindt. Tegelijk is dit niet helemaal eerlijk. Omdat dit nu al zo’n publieke zaak is geworden dat de optie van een ‘nee’ meteen een lading krijgt waar het gezin Cruijff nog even niet op zit te wachten. Na de snelheid waarmee de tragedie zich rond Johan Cruijff voltrok en het intense verdriet dat volgde, worstelt iedereen nog met de ontstane leegte. Het besef dat hun echtgenoot, vader en opa er niet meer is zal eerst een plek moeten krijgen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/04/06/familie-cruijff-nog-niet-bezig-met-johan-cruijff-stadion/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Column
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff