De prachtige choreografie speciaal voor Cruijff

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben met z'n allen kunnen genieten van een prachtige sfeeractie. Over een paar jaar zijn we vergeten dat het voor aanvang van Ajax - PEC Zwolle was, in onze herinnering leeft slechts het eerbetoon aan Johan Cruijff voort. En dat met dank aan een select groepje mensen.

Als je hoort dat Cruijff is overleden, weet je dat je als Ajacied slechts een ding te doen staat: zorgen voor een grandioos afscheid. Dat is wel het minste wat de nummer veertien verdient, zo simpel is het. Johan kreeg het ook! Het was prachtig, het was schitterend, Ajax staat er uitstekend op.

Er is vorige week door een select gezelschap keihard gewerkt om van Cruijffs afscheid iets moois te maken. En hoe ingewikkeld het ook is, we kunnen het simpel houden: het was prachtig! Dat vinden wij niet alleen, dat vindt iedereen. Over zo'n beetje de hele aardkloot.

Wie de beelden heeft gezien, wordt er even stil van. We bekijken de beelden graag nog een keer. Dankzij Ventos kan dat. Check ook zijn YouTube-pagina. Hij heeft nog veel meer filmpjes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19557

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Afscheid
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff