Dijks: “We gingen als een raket van start”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell Dijks is blij dat Ajax na en tijdens het eerbetoon aan Johan Cruijff een goede wedstrijd heeft kunnen spelen. “We wisten natuurlijk wat er ging gebeuren maar ik vond het nog steeds heel bijzonder. Ik had daarna geen moeite om de focussen op de wedstrijd. In tegendeel zelfs. We gingen als een raket van start”, vertelt hij in gesprek met Voetbal Primeur.

De linksback had de dag voor hemzelf nog mooier kunnen maken door voor het eerst voor Ajax te scoren. Na een mooie rush kwam hij tot een schot, maar scoren deed hij niet. “Het was er een mooie wedstrijd voor geweest maar die treffer komt nog wel een keertje.”

Hoewel alle doelpunten in de eerste helft vielen vond Dijks zelf dat de tweede helft een van de betere van het seizoen was. “In de eerste helft was het soms nog slordig en deed PEC nog aardig mee. In de tweede helft waren we veel balvaster en lukte het alleen niet om een goal te maken. In de kleedkamer zeiden we nog dat we de score verder wilde uitbreiden maar dat is helaas niet gelukt. PEC wist ook dat het gespeeld was en probeerde de schade te beperken door met veel mensen voor de goal te gaan hangen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/dijks-we-gingen-als-raket-start/