Inmiddels 58.000 handtekeningen voor Johan Cruijff stadion

Bron: ajaxfanzone.nl

Ruim 58.000 mensen; een meer dan volle Arena, hebben inmiddels de petitie ondertekend om het Ajax-stadion te vernoemen naar Johan Cruijff. De gemeente heeft iets minder dan de helft van de aandelen van de Arena in handen, en wil de overige aandeelhouders gaan overtuigen het stadion te vernoemen naar Cruijff. Het is echter ook nog altijd wachten op toestemming van de familie van Cruijff. Hoewel andere media beweren dat de familie al toestemming heeft gegeven, wordt dat door Cruijff’s management ontkent. 

‘Er zijn nog acht grote bedrijven die de founders zijn en die zullen daarin ook een rol hebben. En uiteraard Ajax en de Arena-directie ook. Er zit allerlei administratieve rompslomp aan vast, maar dat moet dan gewoon geregeld worden. Het gaat er nu eerst om wat de familie wil. Dan moeten de aandeelhouders daar een besluit over nemen. Amsterdam zegt: laten we het doen als de familie het wil’, aldus sportwethouder Eric van der Burg.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/03/30/inmiddels-58-000-handtekeningen-voor-johan-cruijff-stadion/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Aandeelhouders, ArenA, AT5
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff