Update: Boilesen lijkt ook Kroatische transfer af te slaan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het leek deze winter niet van een transfer voor Nicolai Boilesen te komen, nadat een overgang naar Middlesbrough last minute afketste. Nu lijkt een winters vertrek echter toch nog mogelijk voor de Deen. In Kroatië is de transfermarkt immers nog tot 15 februari open en Dinamo Zagreb zou interesse hebben.

De club is op zoek naar een linksback, trainer en technisch directeur vertelde aan het Koratisch HRT: “We kijken naar twee spelers die wij erg interessant vinden. José Angel, die van AS Roma naar FC Porto ging en Nicolai Boilesen van Ajax. Hij was zelfs hun aanvoerder en staat nog tot de zomer onder contract. We zullen zien wat er van komt.”

Update 10 februari

Boilesen lijkt ook een transfer naar Kroatië af te slaan, zo vertelt hij aan het Deense Bold: “Ik kan bevestigen dat er interesse is van meerdere clubs en daar ben ik blij mee, maar het is niet zo dat ik op het punt sta om bij een andere club een contract te ondertekenen. Ik wilde in de winterse transferperiode graag weg, maar voor mij zat er op sportief gebied geen geschikte club bij.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/boilesen-lijkt-ook-kroatische-transfer-af-te-slaan/