[Update] Dinamo-transfer Boilesen in gevaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nicolai Boilesen staat in de belangstelling van Dinamo Zagreb. Dat heeft Zoran Mamic, voorzitter van de Kroatische club, laten weten in diverse media. In Kroatië is de transfermarkt nog een week open.

Dinamo is op zoek naar een linksback door een blessure van Josip Pivaric. 'We kijken nog steeds naar twee spelers', zegt Mamic. 'Een van hen is Jose Angel Diaz van FC Porto en de andere is Nicolai Boilesen van Ajax, die zelfs hun aanvoerder was, maar nu weg moet. We zullen zien wat er van komt.'

Boilesen beschikt bij Ajax over een aflopend contract. De Deen speelde dit seizoen geen minuut voor zowel Ajax 1 als Jong Ajax. Begin deze maand gaf hij aan dat hij komende zomer transfervrij wil vertrekken uit Amsterdam.

Update 16.40 uur (9 februari)Zdravko Mamic, de technisch directeur van Dinamo Zagreb, is beschuldigd van corruptie en het aannemen van steekpenningen. Door deze aantijgingen heeft de beleidsbepaler besloten te vertrekken bij de Kroaten. Dit vertelde hij op een persbijeenkomst.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94116/update-dinamo-transfer-boilesen-in-gevaar