[Update II] 'Klaassen lijkt Vitesse te missen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Frank de Boer kan aankomende zaterdagavond gewoon beschikken over doelman Jasper Cillessen en middenvelder Daley Sinkgraven wanneer de Amsterdamse club het opneemt tegen Vitesse. Het duo trainde woensdag voluit mee met de selectie van de huidig koploper van de Eredivisie, waardoor beide spelers geen vraagteken meer vormen voor het duel met de Arnhemmers. Dit meldt Ajax via het digitale kanaal. 

Cillessen raakte in het duel met ADO Den Haag (0-1) geblesseerd aan zijn neus nadat ADO-aanvaller Ruben Schaken hard doorging op de doelman. De keeper kon vervolgens de wedstrijd wel gewoon uitspelen. Sinkgraven viel afgelopen maandagavond al na zo'n 38 minuten uit tijdens de wedstrijd van Jong Ajax tegen Helmond Sport (2-3 winst). Na afloop klaagde de middenvelder last te hebben van zijn knie, maar woensdag kon hij weer voluit meetrainen met de selectie van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/93527/update-ii-klaassen-lijkt-vitesse-te-missen