El Azzouzi tot einde seizoen op huurbasis naar FC Twente

Bron: www.ajaxlife.nl

El Azzouzi moet nu proberen te scoren in de eredivisie. © Pro Shots

Promotie voor Zakaria el Azzouzi! De spits komt bij Jong Ajax lang niet altijd aan spelen toe, maar hoopt op beterschap in de Grolsch Veste. FC Twente zoekt het komende halfjaar doelpunten en hoopt die met El Azzouzi te hebben gevonden.

De negentienjarige El Azzouzi is bezig aan zijn eerste halfjaar als senior en bij het eerste elftal niet direct in beeld. Vandaar dat Twente zich nu aandient als springplank. De tukkers hebben geen optie tot koop, iets wat ook wel zegt over de plannen die Ajax nog heeft met de aanvaller.

Tenminste, plannen zijn er ongetwijfeld genoeg maar mogelijkheden niet. Of in ieder geval nog niet. El Azzouzi draagt het stempel van lastige jongen sinds zijn betrokkenheid bij een incident waarbij ook een politieagente was betrokken. Rond die zaak is nog altijd veel onduidelijk.

El Azzouzi werd eind vorig seizoen in ieder geval geschorst door Ajax. En ook vertrok Wim Jonk bij de opleiding, zoals bekend mag zijn. Er wordt gesteld dat El Azzoui daar 'slachtoffer' van is, al blijven zulke dingen moeilijk concreet te maken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19083