Leden spreken vertrouwen uit in bestuursraad, rol Cruijff lijkt uitgespeeld

Bron: ajaxfanzone.nl

De leden van Ajax hebben donderdagavond tijdens de Algemene Leden Vergadering unaniem hun vertrouwen uitgesproken in de Bestuursraad. Daarnaast werd Hennie Henrichs herbenoemd tot voorzitter van de Bestuursraad en Dick Schoenaker herbenoemd tot lid van de Bestuursraad.

Cruijff vroeg afgelopen week aan de leden om de bestuursraad naar huis te sturen maar daar is donderdagavond in de Amsterdam Arena niet naar geluisterd en hiermee lijkt de rol van Johan Cruijff bij Ajax uitgespeeld. Vanwege de drukte begon de vergadering om 20:15 uur, een kwartier later dan gepland. De bijeenkomst in de Arena duurde tot iets na 23:30 uur. Heinrichs ging na afloop kort in op de vraag of dit besluit het einde is van de periode Cruijff bij Ajax. ‘Als dat zo is, dan is dat zo maar het meest vervelende is dat de club vanavond heeft verloren. De leden hebben in ieder geval unaniem hun vertrouwen in de bestuursraad uitgesproken’. Het nieuwe technisch hart, bestaande uit Marc Overmars, Dennis Bergkamp, Frank de Boer en voorzitter Edwin van der Sar mag het nu gaan laten zien.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/12/18/leden-spreken-vertrouwen-uit-in-bestuursraad-rol-cruijff-lijkt-uitgespeeld/