Slordig Jong Ajax verliest van FC Emmen

Ajax viert de 1-1, maar aan het einde van het duel staat de ploeg met lege handen. © Pro Shots

Jong Ajax kwam vrijdagavond twee keer terug van een achterstand tegen FC Emmen. Helaas lukte het geen derde keer om de schade te repareren. FC Emmen bezorgde de ploeg van Andries Ulderink de zesde nederlaag van het seizoen.

Volgens Stam waren de Ajaxtalenten te coulant voor de tegenstander. “Zeker op basis van de eerste helft was er meer mogelijk geweest. We hebben het ons moeilijk gemaakt door makkelijk de goals weg te geven," zegt de trainer op het digitale thuis van Ajax.

De wedstrijd was nauwelijks onderweg of Jong Ajax keek al tegen een achterstand aan. Rick ten Voorde sloeg in de eerste minuut al toe. Terry Lartey Sanniez schoof de bal knullig in de voeten van de FC Emmen-spits en die liet keeper Indy Groothuizen vervolgens kansloos.