Van Hanegem ziet het somber in voor naderende Klassieker

Bron: ajaxfanzone.nl

Willem van Hanegem kon zijn geluk niet op vorige week woensdagavond toen feyenoord via een eigen doelpunt van Veltman won van Ajax in het bekertoernooi. Een aantal dagen later is de stemming bij Van Hanegem plots omgeslagen en ziet hij het somber in voor zijn club in de komende Klassieker.

‘Onbegrijpelijk dat je in één klap alles weggooit wat je dit seizoen hebt opgebouwd. Ik weet dat mensen mij vaak te kritisch vinden maar bij feyenoord zijn ze gewoon te snel tevreden. Afgelopen zondag was ik niet te genieten en ben nog steeds kwaad. Ze moeten beseffen dat ze mazzel hebben gehad tegen Ajax want ze hadden ook met 0-3 kunnen achterstaan in de rust. Zondag zie ik het dan ook somber in want je kunt het geluk niet blijven afdwingen. Ik had psv dit seizoen getipt als kampioen maar schakel nu toch weer over naar Ajax. Als je ziet hoe De Graafschap heel makkelijk drie keer scoort tegen psv dan is dat zorgelijk. Ajax speelt ook niet altijd goed maar wint wel gewoon met 6-0 van Roda JC’.

Bron: AD

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/11/03/van-hanegem-ziet-het-somber-in-voor-naderende-klassieker/

Gegevens