Stegeman: beveiliging Amsterdam Arena makkelijk te kraken

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het is niet moeilijk om gratis kaarten te bemachtigen voor Ajax en het Nederlands Elftal. De beveiliging in en rond de Amsterdam Arena is namelijk een lachertje.

Dat laat undercover-journalist Alberto Stegeman aanstaande zondag (21.30) op SBS 6 in zijn programma Undercover in Nederland zien. Om gratis VIP-kaarten te bemachtigen voor Ajax hoef je jezelf alleen maar uit te geven als een beroemde voetballer. Voor de wedstrijd Ajax-PSV had de journalist in naam van voormalige Ajacied Daniel da Cruz Carvalho (1996-2000) kaarten besteld en tijdens de interland Nederland-Tsjechië zat hij als een andere voormalige Ajacied op de tribune namelijk Mario Melchiot (1996-1999). De journalist kreeg er zelfs gratis parkeerkaarten bij. “Het enige wat we moesten doen was een emailaccount maken op naam van een van de voetballers en verder ging alles vanzelf”, zegt Stegeman tegen De Telegraaf.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/10/16/onderzoek-stegeman-beveiliging-amsterdam-arena-makkelijk-te-kraken/

Gegevens