Ajacieden beleven op alle fronten een verloren dag

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax buigt voor PSV. En diep ook...© Pro Shots

Ajax is nog steeds koploper. Maar daarmee hebben we het goede nieuws direct gehad. PSV trakteert de Ajacieden in hun eigen Amsterdam Arena op een pijnlijke 1-2-nederlaag. En op de tribunes viel er ook al niets te beleven. Het was op alle fronten een verloren dag.

Een minuutje of drie hebben we kunnen genieten van Ajax. De 0-1 maakte even het beste los bij de elf spelers op het veld, die volgens Frank de Boer een offday hadden. Was het maar een offday, ben je geneigd te denken. Dan zouden we ons nu niet zo veel zorgen maken.

PSV miste drie van zijn beste spelers. En toch had Ajax niets, maar dan ook echt helemaal niets, in te brengen. Het deed gewoon pijn om naar te kijken. Pijn omdat je supporter bent van Ajax en het beste voor hebt met de club en pijn omdat dit voetbal niets meer te maken heeft met Ajax en waar voor staat.

Als PSV een beetje zijn best had gedaan, stond er een hele andere uitslag op het scorebord. Bij 1-2 heb je toch het gevoel dat je hebt meegedaan. En Viktor Fischer trof zelfs nog de paal. Maar een puntje was al te veel van het goede geweest, laat staan drie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18385

Gegevens

Onderwerpen: ArenA
Clubs: PSV, AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer