Jong Ajax pakt op valreep punt tegen FC Oss

Invaller El Azzouzi redt een punt voor Jong Ajax. © Pro Shots

Een wel heel Jong Ajax heeft weer eens een puntje gepakt in de Jupiler League. Tegen FC Oss werd het 2-2, na een 2-0-achterstand. De gelijkmaker van Zakaria el Azzouzi viel in blessuretijd.

Op een stil sportpark De Toekomst zagen slechts 387 toeschouwers een aardige aardige eerste helft van Jong Ajax. Onder hen, vanwege een protest tegen een verplichte buscombi, slechts twee supporters van FC Oss.

Jong Ajax speelde zonder Donny van de Beek, Vaclav Cerny en Abdelhak Nouri. Zij spelen woensdag met Ajax A1 in de Uefa Youth League uit tegen Schalke04. Desondanks had de ploeg in de eerste helft het betere van het spel, maar keek het bij rust wel tegen een 1-0-achterstand aan. Terry Lartey Sanniez vloerde Felitciano Zschusschen in het strafschopgebied. Na wat onderling geruzie bij de Ossenaren ging Fatih Kamaci achter de bal staan en schoot de strafschop raak.

Ook in de tweede helft was Jong Ajax de bovenliggende partij, maar opnieuw was het weer FC Oss dat scoorde. Een afstandsschot van Zschusschen werd van richting veranderd, waardoor Andre Onana kansloos was.