Verklaring AFCA SC omtrent wijzigingen directie

Bron: www.afcasupportersclub.nl

De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax heeft samen met de directie besloten enkele wijzigingen door te voeren. Directeur marketing Edwin van der Sar krijgt onder meer een vernieuwde portefeuille. De RvC is daarnaast voornemens Dolf Collee te benoemen tot statutair directeur en directievoorzitter. Dat liet de Ajax NV gisteren weten aan de AFCA Supportersclub en werd bevestigd door een persbericht.

De AFCA Supportersclub hoopt dat met deze wijzigingen en de daarbij behorende organisatorische duidelijkheid, de rust terugkeert bij de club. Wij roepen het Technisch Hart op om in de nieuwe samenstelling goed met elkaar samen te werken, zodat dit ook zichtbaar is aan de prestaties op het veld.

De AFCA Supportersclub roept dan ook bij deze de directie, RVC en de Bestuursraad op om vanaf nu de aandacht mede te vestigen op wat wij als supporters belangrijk vinden:

- Een nieuw supportershome

- Uitsupporters welkom bij de Klassieker

- Uitsupporters welkom in Den Haag

- Terugkeer klassieke logo als enige echte Ajax logo

- Medewerkers met een Ajax hart werkzaam bij de Ajax NV. Laat het werving & selectiebeleid daarop afgestemd zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/nieuws/afca-nieuws/2550-verklaring-afca-sc-omtrent-wijzigingen-directie