Bazoer scoort bij debuut Jong Oranje

Ook bij Jong Oranje toont Bazoer zijn klasse. © Pro Shots

Scoren bij het debuut dat zit in de aard van een echte Ajacied. Zo ook bij Riechedly Bazoer. Bij zijn debuut voor Jong Oranje wist hij vrijdagavond gelijk te scoren. De Oranjetalenten wonnen de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus uiteindelijk met 4-0.

Bazoer tekende in de 53ste minuut voor de 3-0 in de Adelaarshorst. Met een droge schuiver verraste hij de keeper van Jong Cyprus in de lange hoek. In de eerste helft hadden Hans Hateboer en Vincent Janssen al voor een 2-0 voorsprong gezorgd.

De nieuwe trainer Fred Grim zag zijn team uiteindelijk ook nog de 4-0 maken. Uitblinker Vincent Janssen bekroonde zijn goede optreden met zijn tweede van de avond.

“Bij vlagen was het heel frivool. Mooie acties, geweldige combinaties. Dat is smullen. Ik heb echt genoten vanavond,” toonde Grim zich tevreden tegen Ons Oranje. De ploeg van de oud-doelman van Ajax won zo de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK 2017 in Polen. Jong Oranje speelt dinsdag de tweede wedstrijd uit bij Jong Turkije (aftrap 18.45 uur).