[Update] De Boer: 'Ik verwacht twee bussen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Frank de Boer heeft zijn opstelling voor het duel tegen ADO Den Haag niet gewijzigd ten opzichte van de afgelopen weken. Zo blijft Daley Sinkgraven de linksbuiten en neemt Viktor Fischer plaats op de bank.

Opstelling Ajax | Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; El Ghazi, Milik, SinkgravenWissels | Boer, Van Rhijn, Heitinga, Viergever, Schöne, Sanogo, Fischer

Update: De Boer voorafgaand aan Ajax - ADO bij FOX Sports Ajax heeft nog altijd geen punten verloren, maar het vertoonde spel is alles behalve sprankelend. 'Ik snap wel waar ze over klagen. We zijn er ook mee bezig. Sommige dingen kunnen beter en daar zijn mee aan het werk', zei De Boer.

De trainer van Ajax verwacht dat ook ADO zich zal ingraven. 'Ik denk dat zij ook twee bussen gaan parkeren. Laten we hopen dat we dat beter doen dan de eerdere wedstrijden', aldus De Boer voor de camera van FOX Sports.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89894/update-de-boer-ik-verwacht-twee-bussen