[Update] 'Contract Van der Hart ontbonden'

Bron: www.ajaxshowtime.com

PEC Zwolle is hard op weg om de vierde Ajacied van deze zomer over te nemen van Ajax. Na Sheraldo Becker en Queensy Menig op huurbasis, hoopt Zwolle Mickey van der Hart te kopen van de Amsterdammers. Eerder al werd Abdel Malek El Hasnaoui weggevist uit de hoofdstad.

Voetbal International schrijft dat Van der Hart in principe een langer contract krijgt aangeboden. De verbintenis van de goalie bij Ajax loopt nog tot het einde van dit seizoen. 'Het is onze intentie om er vandaag uit te komen met Ajax, Van der Hart en zijn zaakwaarnemer. Ik heb er een goed gevoel over dat dat gaat lukken', zo vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp. 

Van der Hart was lange tijd niet de eerste keuze van Zwolle, dat graag Colin Coolemans wilde huren van KV Mechelen. Toen dat niet doorging, schakelde de club snel door. Vorig seizoen werd Van der Hart nog verhuurd aan Zwolse rivaal Go Ahead Eagles.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89498/update-contract-van-der-hart-ontbonden