Win kaarten voor Ajax - VfL Wolfsburg!

Bron: www.ajaxlife.nl

Krabbels kunnen we niet beloven, kaartjes wel!© Pro Shots

Ajax warmt zich op voor het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijdje in eigen huis. De Amsterdam Arena vult zich gestaag voor het treffen met VfL Wolfsburg, maar bij ons zijn nog drie setjes kaarten te winnen via een prijsvraag.

De Ajacieden spelen dit keer niet om de Johan Cruijffschaal, maar hebben alsnog een bekerwinnaar bereid gevonden om in de Arena te komen ballen. Daarom wordt dit keer gespeeld tegen de Duitse bekerwinnaar. Het was de eerste keer in de geschiedenis dat Wolfsburg de DFB-Pokal pakte.

Het bekersucces van Wolfsburg, alsmede de tweede plaats in de Bundesliga, past prima in de opzet van Ajax om te oefenen tegen een serieuze tegenstander. Dat gaat vrijdag 17 juli om 19.00 uur gebeuren. En er moet niet veel later serieus gepresteerd worden in de voorronde van de Champions League.

Zelf checken of Ajax klaar is voor de eerste horde op weg naar het kampioenenbal? Doe dan mee aan de prijsvraag. We hebben drie setjes kaarten te verloten en het uitzicht is niet misselijk, zo beloven we bij deze. De winnaars ontvangen maandag 13 juli persoonlijk bericht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17788