‘Concurrentie van Ajax voor psv in strijd om Willem II-talent De Jong’

Bron: ajaxfanzone.nl

Willem II-talent Frenkie de Jong leek op weg naar psv. De afgelopen maand achttien jaar  geworden middenvelder zou zelf inmiddels al akkoord zijn met een driejarig contract bij de Eindhovenaren maar volgens Voetbal International is psv niet langer de enige partij met concrete interesse. Nog een club zou zich bij Willem II hebben gemeld. Volgens VI gaat het om Ajax.

De clubleiding van Willem II weet dat De Jong als een van de grootste talenten van Nederland wordt gezien en neemt daarom geen genoegen met een opleidingsvergoeding en een lage transfersom. Volgens Voetbal International wil Willem II optimaal profiteren van de belangstelling voor de achttienjarige middenvelder. Het lijntje tussen Ajax en Willem II is momenteel kort; onlangs huurden de Tilburgers maar liefst drie Ajacieden (Zivkovic, De Sa en Ligeon) terwijl Mitchell Dijks door Ajax werd overgenomen van de Tricolores.

Bron: VI.nl

Likes(50)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/30/concurrentie-van-ajax-voor-psv-in-strijd-om-willem-ii-talent-de-jong/