[Update] Ling wil eenjarig contract Heitinga

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Telegraaf komt vrijdagmorgen met het nieuws dat Tscheu La Ling een stokje heeft gestoken voor de komst van John Heitinga naar Ajax. De (voormalige) directie was rond met de verdediger, maar nieuwbakken directielid Theo van Duivenbode stemde tegen.

Dit deed hij volgens Mike Verweij van De Telegraaf op voorspraak van Ling, die in een adviserende rol bij Ajax is betrokken. Het zou de eerste actie betekenen van Ling, die met Van Duivenbode een lid van de raad van commissarissen heeft in de directie om het plan van Johan Cruijff juist uit te werken. 

Heitinga stond deze week plots op de nominatie om terug te keren bij Ajax en na een gesprek met Marc Overmars. Ajax is druk op zoek naar routine en in tegenstelling tot Rafael van der Vaart zag en ziet Heitinga een comeback wel zitten. 

Update - 07.03 uur:In de papieren versie van De Telegraaf valt te lezen dat Tscheu La Ling en Theo van Duivenbode de transfer van John Heitinga naar Ajax niet afschieten, maar dat er wel discussie is over de duur van het contract. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88327/update-ling-wil-eenjarig-contract-heitinga