Vermeulen: ‘Overmars en Van der Sar zullen niet blij zijn met aanstelling Ling’

Bron: ajaxfanzone.nl

Johan Cruijff heeft inmiddels diverse gesprekken gevoerd binnen Ajax en het mag duidelijk zijn dat Cruijff niet tevreden is hoe het momenteel gaat met de club. De strubbelingen rondom Wim Jonk met de leiding van het eerste elftal lijkt een doorn in het oog van Cruijff die deze week Tscheu La Ling naar voren schoof als speciale adviseur van een nieuw te vormen strategische commissie.

NOS-commentator Arno Vermeulen ziet de komende weken de spanning nog wel een kookpunt bereiken in de Amsterdam Arena. ‘Cruijff laat met de komst van Ling zien dat hij de baas is. Hij heeft Ling al een paar keer tevergeefs naar voren geschoven. Momenteel zijn er mensen binnen Ajax die nog steeds een eigen koers varen en met het inbrengen van Ling wil Cruijff alles weer naar zijn hand zetten. Niet iedereen zal blij zijn met de komst van Ling. Denk aan mensen als Marc Overmars en Edwin van der Sar en ik denk dat er nog veel gaat gebeuren in Amsterdam, dat lijkt mij duidelijk’.

Bron: NOS

Likes(13)Dislikes(4)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/11/vermeulen-overmars-en-van-der-sar-zullen-niet-blij-zijn-met-aanstelling-ling/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff