Terugkeer Dijks naar Ajax volgens zaakwaarnemer nog geen uitgemaakte zaak

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Mitchell Dijks een mooie aanbieding voorgelegd maar volgens de zaakwaarnemer van de 22-jarige verdediger; Dick van Burik, is het daarmee nog geen uitgemaakte zaak dat Dijks ook daadwerkelijk terug keert bij Ajax. Van Burik houdt alle opties open, zo laat hij tegenover het Algemeen Dagblad weten. Feit is wel dat Dijks een keuze lijkt te gaan maken tussen Ajax en feyenoord waarmee andere gegadigden als Celtic en AZ definitief uit beeld zijn.

Het lijkt tactiek van Van Burik want Dijks is een echte Ajax-jongen. Dit werd al duidelijk doordat hij zijn zaakwaarnemer naar rotterdam stuurde om te praten over een transfer maar toen Ajax zich meldde direct zelf met Frank de Boer om tafel ging. Door het mooie contract van drie seizoen dat klaar ligt en de toezegging van Frank de Boer dat hij Dijks een kans gaat geven als eerste keus op de linksback positie lijkt Ajax de beste papieren te hebben om Dijks opnieuw in te lijven ondanks de slag om de arm van Van Burik.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/22/terugkeer-dijks-volgens-zaakwaarnemer-naar-ajax-nog-geen-uitgemaakte-zaak/