Telegraaf: ManU wil Cillessen, budget 25 mln

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jasper Cillessen is een van de twee topkandidaten om David De Gea op te volgen bij Manchester United. Dat meldt De Telegraaf woensdagochtend. De club van Louis van Gaal heeft 25 miljoen euro apart gelegd om een nieuwe doelman te halen.

De Gea aast op een vertrek komende zomer en gaat waarschijnlijk naar Real Madrid. Zodoende is Manchester United op zoek naar een keeper. Cillessen ligt nog tot medio 2018 vast bij Ajax en Marc Overmars benadrukt dat de Oranje-international niet te koop is. 'Nee, ook niet voor 25 miljoen euro', aldus de directeur voetbalzaken van Ajax in gesprek met De Telegraaf.

Voormalig technisch manager Danny Blind haalde Cillessen in 2011 van NEC naar Ajax. In Amsterdam groeide laatstgenoemde uit tot vaste doelman. Afgelopen zomer kende hij met het Nederlands elftal een uitstekend WK in Braziliƫ, waar hij werkte met Van Gaal en keeperstrainer Frans Hoek, die nu allebei in dienst zijn van Manchester United.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87963/telegraaf-manu-wil-cillessen-budget-25-mln