Höner stapt over naar SV Rödinghausen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marvin Höner heeft een overstap gemaakt naar SV Rödinghausen. Dat maakt de club, die in de Duitse competitie Regionalliga West IV uitkomt, via de officiële kanalen bekend. De voormalig Duits jeugdinternational was op een zijspoor beland bij Jong Ajax en kreeg zodoende geen nieuw contract bij de Amsterdamse club. 

Höner kwam in 2013 over van Arminia Bielefeld voor 150.000 euro. Bij Ajax kwam de goaltjesdief nooit uit de verf. De hooggespannen verwachtingen werden mede door verschillende blessures niet waargemaakt. De aanvalsleider speelde bij Jong Ajax slechts zeven duels, waarin hij geen enkel doelpunt maakte.

Onlangs leek Höner naar Ajax Cape Town over te stappen, aangezien de aanvaller een goede indruk maakte tijdens een proefperiode bij de Zuid-Afrikaanse club. Alsnog koos Höner voor een terugkeer naar zijn vaderland en op de site van zijn nieuwe werkgever is hij al te zien met het nieuwe shirt in zijn hand.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87961/honer-stapt-over-naar-sv-rodinghausen